Iemand in dienst nemen

U heeft een prachtig bedrijf, en als u daar anderen mee kunt helpen doet u dat graag. Wist u dat u al een stageplaats kunt bieden vanaf één dag? AM match begeleidt het hele proces. Van kennismaking tot eerste stagedag. En als het bevalt, helpen we u bij plaatsing van de medewerker bij u in loondienst.

Daarom samenwerken met AM match:

  • Bijdragen aan de banenafspraak (voor bedrijven vanaf 25 medewerkers)
  • Een jobcoach die begeleidt en ontzorgt
  • Ondersteuning bij subsidies en regelingen
  • Maatschappelijk betrokken ondernemen
  • Een verrijkende ervaring voor uw organisatie

Van kennismaking tot match

Iemand in dienst nemen is best een grote stap. Dat begrijpen we. Daarom maken we eerst kennis, met u en uw bedrijf. Welke werkzaamheden of functies wilt u beschikbaar stellen? Binnen onze doelgroep zoeken we naar een werknemer die matcht bij uw bedrijf. Daarin zijn we realistisch: de functie moet passen bij wat de werknemer kan, en niet kan.

Een jobcoach die ontzorgt

Hebben we een match? Dan biedt onze jobcoach u en uw nieuwe werknemer begeleiding op de werkplek. We starten in principe met een korte proefperiode waarna de werknemer in dienst komt. De jobcoach is er voor de werknemer, maar ook voor u als werkgever. De jobcoach ondersteunt de leidinggevende binnen uw bedrijf, zodat de communicatie en samenwerking optimaal verlopen. De vorm van begeleiding bepalen we in overleg met u en de werknemer. En AM match helpt u op het gebied van subsidies en financiële regelingen. Zodat u kunt ondernemen zonder zorgen.

“Samenwerken met AM match kleurt je organisatie.”

De doelgroep Participatiewet

De werkzoekenden zijn mensen die vallen onder de doelgroep van de Participatiewet (bijvoorbeeld uit de bijstand of mensen die voorheen bij een sociale werkplaats terecht zouden komen).

De kandidaat:

  • woont in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel of Uithoorn;
  • valt onder de Participatiewet: heeft een bijstandsuitkering met een geschatte loonwaarde tussen 40% en 70% van het wettelijk minimumloon (WML) en is doorgaans in het bezit van een indicatie baanafspraak.

Onze doelgroep en de Participatiewet

Praktische werktraining

Werk vinden gaat niet vanzelf. Daarom krijgen de werkzoekenden een uitdagende, praktische training van zes weken voor ze bij u als werkgever worden geplaatst. Tijdens deze training werken ze onder andere aan werknemersvaardigheden, oriënteren zich op werk(soorten), maken kennis met werkgevers en doen mee aan praktijkdagen binnen specifieke beroepsrichtingen. Wist u dat u al een stageplaats kunt bieden vanaf één dag?

“Het geeft een goed gevoel om mensen weer aan het werk te helpen.”

Meer weten

Wilt u meer informatie of kennismaken? Lees ons antwoord op veelgestelde vragen of neem contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.

Neem contact op

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger